Project with Marco Ortalli

Commissioning agent: Manifacture Suisse d’Horologerie Eberhard & CO
Location:  International Watch Salon, Basle

In 2008 the Eberhard Company Stand was radically revised, maintaining the metal load-bearing structure including the stairblock.
The interior layout was reorganized according to the client company’s requirements.
The facades were drastically redrawn through the creation of a coloured stone base on which a precious blue fabric facing was placed, and whose composition was completed with an illuminated crowning to give reflected lighting through hidden light sources.
The interior reflected the interplay between alternate facings in leather and light fabric.
All the furnishings were made to measure through the use of leather to give a sense of formal unity.